Για άμεση πρόσβαση στον κατάλογο delivery πάτησε εδώ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Το ανανεωμένο Chicken-House είναι εδώ


Το ανανεωμένο chicken-house.gr είναι γεγονός και σου δίνει περισσότερες επιλογές και ένα νέο σύστημα επιβράβευσης με δωρεάν κουπόνια για online delivery.

Τώρα μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου Online είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένο μέλος.

> Νέος απλοποιημένος τρόπος παραγγελίας, συμβατός με κάθε συσκευή (mobile/desktop)

> Δυνατότητα παραγγελίας μέ ή χωρίς email (παραγγελία επισκέπτη).

> Δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού για τακτικούς πελάτες με λειτουργίες αποθήκευση πολλαπλών διευθύνσεων και ιστορικού παραγγελιών

> Σύστημα επιβράβευσης με αυτόματη έκδοση 5€ εκπτωτικών κουπονιών για κάθε 100€  παραγγελιών που πραγματοποιείς online μέσω chicken-house.gr

 

 

Παράγγειλε Online και κέρδισε 5€ κουπόνια


Τώρα έχεις άλλον ένα λόγο για να παραγγείλεις Online από chicken-house.gr

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του site μπορούν να επωφεληθούν από τις Online Παραγγελίες τους μέσω του chicken-house.gr γιατί το σύστημα τους επιβραβεύει αυτόματα με 5€ κουπόνια.

Μόλις ένας χρήστης συγκεντρώσει 100€ σε online παραγγελίες, το σύστημα του στέλνει αυτόματα ένα 5€ κουπόνι (κωδικό εξαργύρωσης) τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιείσει σε μία από τις επόμενες online παραγγελιές του.

> Το κουπόνι αποστέλλεται αυτόματα μέσω email.

> Ισχύει για 20 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του.

> Εξαργυρώνεται αποκλειστικά Online. Εισάγεται στο τελικό στάδιο της παραγγελίας, κατά την συμπλήρωση των στοιχείων της.

> Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά οι εγγεγραμμένοι χρήστες του site.

Chicken House

Για πάνω από 23 χρόνια το Chicken House αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή υγιεινής διατροφής στο κομμάτι του Delivery στην Λαμία.

Σε αυτή την μεγάλη μας διαδρομή, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε για σας με μεράκι, μια κουζίνα με έμφαση στη γεύση χωρίς παραχωρήσεις στι θέμα της υγιεινής διατροφής, που όλοι έχουμε ανάγκη σήμερα.

Προτάσεις για δίαιτα

  • Δίαιτα με Κοτόπουλο

    Είναι μια εξαιρετική επιλογή για απώλεια βάρους. Το κοτόπουλο απορροφάται πολύ εύκολα από τον οργανισμό και περιέχει πολύτιμες πρωτεΐνες, βιταμίνες, σίδηρο. Θα σας βοηθήσει να χάσετε έως 7 κιλά ανάλογα με τον μεταβολισμό σας!

    Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Delivery

22310 43800
22310 43801

Διεύθυνση