Για άμεση πρόσβαση στον κατάλογο delivery πάτησε εδώ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Δίαιτα με Κοτόπουλο


Η διατροφή με κοτόπουλο είναι μια εξαιρετική επιλογή για απώλεια βάρους. Απορροφάται πολύ εύκολα από τον οργανισμό και περιέχει πολύτιμες πρωτεϊνες, βιταμίνες, σίδηρο και πολύ λιγότερες θερμίδες από τα υπόλοιπα προϊόντα με βάση το κρέας. Θα σας βοηθήσει να χάσετε έως 7 κιλά ανάλογα με τον μεταβολισμό σας!

Ξεκινίστε την

Η δίαιτα των 10 κιλών


Διαρκεί μόνο 10 ημέρες και μετά το τέλος της θα πρέπει να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή. Είναι κατάλληλη για πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ή πριν από το γάμο σας. Θεωρείται αποτοξινωτική και λογικά 1 φορά το χρόνο πρέπει να την κάνουμε όλοι, ειδικά αν έχουμε λίγα περιττά κιλά.Κατάλληλη για άντρες και γυναίκες...

Ξεκινήστε την

Δίαιτα της Κοτόσουπας

 
Με την Δίαιτα της Κοτόσουπας μπορείτε να τρώτε ένα από τα 5 παρακάτω πρωινά και όση κοτόσουπα θέλετε για 7 ημέρες. Δεν λέει συγκεκριμένο πόσο κιλά μπορεί να χάσετε σε 7 ημέρες, άλλα συνήθως όσοι την κάνουν χάνουν μεγάλες ποσότητες. Είναι καλή για γρήγορο χάσιμο βάρους άλλα δεν πρέπει να την κάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 

Δίαιτες με θέμα το Κοτόπουλο

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές δίαιτες με θέμα το κοτόπουλο. Οι συγκεκριμένες δίαιτες βασίζονται στο κοτόπουλο και τις ευεργετικές του ικανότητες ενώ  εγγυούνται εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Chicken House σας συμβουλεύει, πριν ξεκινήσετε κάποια δίαιτα να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Chicken House

Για πάνω από 23 χρόνια το Chicken House αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή υγιεινής διατροφής στο κομμάτι του Delivery στην Λαμία.

Σε αυτή την μεγάλη μας διαδρομή, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε για σας με μεράκι, μια κουζίνα με έμφαση στη γεύση χωρίς παραχωρήσεις στι θέμα της υγιεινής διατροφής, που όλοι έχουμε ανάγκη σήμερα.

Προτάσεις για δίαιτα

  • Δίαιτα με Κοτόπουλο

    Είναι μια εξαιρετική επιλογή για απώλεια βάρους. Το κοτόπουλο απορροφάται πολύ εύκολα από τον οργανισμό και περιέχει πολύτιμες πρωτεΐνες, βιταμίνες, σίδηρο. Θα σας βοηθήσει να χάσετε έως 7 κιλά ανάλογα με τον μεταβολισμό σας!

    Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Delivery

22310 43800
22310 43801

Διεύθυνση